Embleem Stad Gent

MEIMARKT

10 tot 22 uur

Embleem N.V.M.V.
  • inschrijvingen enkel voor leden!
  • standgeld: € 50 ( 6 meter ) € 60 ( 9 meter ) € 70 ( 12 meter ) € 80 ( 15 meter )
  • standgeld voeding + drank directe consumptie : € 60 ( 6 meter ) € 70 ( 9 meter ) € 80 ( 12 meter )
  • Stad Gent ontvangt een bijkomende retributie van € 1 per meter

Inschrijven na goedkeuring van het secretariaat, enkel en alleen door storting op rekeningnummer van de vereniging.

IBAN: BE66 6715 4097 5943 - BIC: EURBBE99

Met mededeling GENT MEIMARKT - artikel - aantal gewenste meters

inschrijvingsbewijs en verzekering van uw voertuig en/of aanhangwagen bezorgen aan het secretariaat!

VERANTWOORDELIJKE : TSCHERNEZKAJA ALFRED 0495 690 980

Er worden geen inschrijvingen of reservaties per telefoon/fax of mail genoteerd !

Drankstanden

Voor het occasioneel schenken van gegiste dranken (bier en wijn) is geen moraliteitsattest of schenkvergunning meer vereist.
Voor het schenken van gedistilleerde (sterke) dranken, is de toelating van het college van burgemeester en schepenen nodig welke door ons aangevraagd worden.

Drankstanden en voedingskramen

Iedere standhouder voorziet zijn stand van een vuilnisemmer om zwerfvuil te voorkomen.

Opgelet: AUTOVRIJGEBIED!

-          Via de Burgstraat kunt u autovrij gebied 1 niet binnenrijden.

-          De vergunning geeft u geen toestemming om in een ander autovrij gebied 1 binnen te rijden

-          Uw vergunning geeft geen recht om door de knippen te rijden.

-          Uw vergunning geeft geen toelating om in het Autovrij Gebied te parkeren.

-          Uiteraard houdt u rekening met de verkeersborden en de rijrichtingen.

CIRCULATIEPLAN 1

STAD GENT

Politieverordening veiligheidsmaatregelen bij het
gebruik van occasionele installaties met vloeibaar